Acasă Uncategorized Pitesti: Dacia produce in prezent 450 de Duster pe zi

Pitesti: Dacia produce in prezent 450 de Duster pe zi

DISTRIBUIȚI

93471 – 01092010 –  Producţia modelului Duster ar putea ajunge sau depăşi în curând cadenţa modelului Sandero, de 650 unităţi pe zi, a declarat, miercuri, directorul general al grupului Renault România, Jerome Olive, citat de Money.ro. „De fapt, în funcţie de evoluţia cererilor, modelul Duster ar putea reprezenta chiar jumătate din producţia totală de la Mioveni. Până în prezent, pe toate pieţele în care activăm cu modelul SUV, nivelul comenzilor s-a dovedit a fi superior aşteptărilor”, a adăugat oficialul companiei franceze.

La sfârşitul lunii februarie, Dacia producea una-două unităţi Duster. În prezent, cadenţa zilnică pentru acest model este de 450 unităţi, crescând sistematic din momentul începerii producţiei.

Cadenţa totală la uzina de la Mioveni este în prezent de 1.400 unităţi pe zi, însă reprezentantul Dacia a spus că nivelul garantat al uzinei este o cadenţă de 1.375 de unităţi.

Grupul Renault a inaugurat miercuri în localitatea Oarja, judeţul Argeş, un centru de piese de schimb, cel mai mare de care dispune grupul Renault în afara Franţei. Centrul are o suprafaţă de 65.000 pătraţi, 160 de angajaţi şi stochează peste 70.000 de tipuri de piese. Depozitul asigură distribuţia pieselor şi accesoriilor mărcilor Dacia, Renault şi Nissan în 33 ţări. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.