Acasă Uncategorized Bucuresti: Cine, cand si cum i-a adus in Ministerul Finantelor pe soferii...

Bucuresti: Cine, cand si cum i-a adus in Ministerul Finantelor pe soferii cu salarii de 4000 de RON despre care vorbesc cei de la PDL?

DISTRIBUIȚI

94893 – 15102010 –   Intreaga legea a salarizarii pe care Guvernul Boc o anunta este ”un dezastru si un pericol pentru securitatea nationala”, susţine presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.

”Guvernul dr. Ciomu, specializat in taieri, trebuie sa plece acasa, cat mai rapid”, iar ”daca pot sa curete din mers mizeria facuta, cu atat mai bine”, mai scrie Nastase.

„Spun de mult, instabilitatea politica, si dezastrul economic produs de Basescu si de marionetele lui,  din guvern si din parlament, genereaza, inevitabil, tensiuni sociale.  Legea salarizarii unitare de anul trecut a crescut discrepantele dintre salarii si a dus la scaderea drastica a veniturilor pentru functionarii publici. OUG 1/2010, pe care domnii de la PDL ne ameninta sa o votam asa cum vor ei, vrea sa legifereze aceste scaderi, folosind un sistem de calcul total in defavoarea functionarilor publici. Stimulentele vor fi eliminate, iar o parte infima a acestora ar urma sa fie inclusa in salariu. Un salariu de baza mic, asupra caruia s-a aplicat si o taiere de 25%, pe langa reducerile de anul trecut. Prin eliminarea stimulentelor, operata prin Legea salarizarii din 2009 si taierea cu 25% a salariilor s-a ajuns la reduceri de venituri de peste 40-50%. Oamenii nu s-au revoltat pentru ce am scris eu pe blog (post-factum!!!), ci pentru ca nu vor sa le moara copiii de foame! Pentru ca nu mai au bani pentru a plati creditele la banci. Conteaza ce scriu eu pe blog, sau ce fluturasi de salarii primesc oamenii? Ii rog pe alegatorii domnului Oltean din Bistrita sa-i explice. Vorbesc cei de la PDL despre soferi din MFP care au salarii de peste 4000 de RON. Dar aflam oare si ai cui sunt acei soferi, cine, cand si cum i-a adus in minister? Nu, normal ca nu!”, scrie Nastase pe blogul personal. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.