Acasă Uncategorized Bucuresti: Concert Jennifer Rush, duminica, la Sala Palatului. In deschidere Francesco Napoli

Bucuresti: Concert Jennifer Rush, duminica, la Sala Palatului. In deschidere Francesco Napoli

DISTRIBUIȚI

94898 – 15102010 –   Concertul Jennifer Rush va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 octombrie, incepand cu orele 19.00.

Jennifer Rush s-a nascut la New York, pe 28 septembrie 1960, sub numele de Heidi Stern. In copilarie a luat lectii de canto si a studiat muzica clasica. Lansarea ei a venit odata cu anii ’80, aceasta inregistrand impreuna cu Elton John piesa Flames Of Paradise. Cativa ani mai tarziu a lansat albumul Jennifer Rush, care i-a adus un succes nebanuit!

Singleul The Power Of Love a ajuns pe prima pozitie in topurile multor tari ale lumii. Piesa a fost desemnată de Cartea Recordurilor ca fiind „Cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice”. Recordul a fost doborat abia 7 ani mai tarziu – in 1992, de piesa I Will Always Love You, a lui Whitney Huston. Piesa a beneficiat de aproape 200 de  alte variante, artisti precum Celine Dion, Andrea Bocelli, Gloria Gaynor cantand de-a lungul timpului versiuni ale acestei piese. Chiar si romanca Eva Kiss a realizat un cover dupa faimoasa piesa lui Jennifer Rush.

In 1987 artista a lansat albumul Heart Over Mind, urmand ca la numai un an dupa aceasta lansare sa mai apara inca un disc – Passion.

In total, Jennifer a adunat 50 de discuri de aur si doua albume double-platinum si a lansat pe piata 13 albume printre care si Now Is The Hour, care a fost lansat anul acesta, pe 5 martie.

Francesco Napoli a sustinut concerte pe toate continentele lumii si are peretii casei sale “tapetati” numai cu discuri de aur si de platina. A vandut pana acum peste 12 milioane de albume in peste 40 de tari. Artistul detine si ceva recorduri, hitul cu care a devenit cunoscut în 1984, Balla Balla ramanand în topuri mai bine de 18 săptămâni, iar melodia Balla Balla 2 a reusit sa stea în fruntea clasamentelor timp de 15 săptămâni. Talentul artistului nu se opreste doar la muzica, acesta avand la activ chiar si un film, numit Especial Nochevieja 1987: Super 88.

Biletele la concert se gasesc la Sala Palatului, in magazinele Diverta si online pe www.biletoo.rowww.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.