Acasă Uncategorized Bucuresti: „Folk fara varsta”, la a cincea editie

Bucuresti: „Folk fara varsta”, la a cincea editie

DISTRIBUIȚI

95023 – 20102010 – Radio Romania Actualitati, Bucuresti FM si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti organizeaza a V-a editie a manifestarii „Folk fara varsta” 2010 – 2011. Debutul spectacolului-concurs va avea loc joi, 21 octombrie, incepand cu orele 13.00, la Scoala Superioara Comerciala „Nicolae Kretzulescu”, din Bucuresti.

La prima parte a manifestarii, concursul de creatie si interpretare a muzicii folk, vor participa elevi din cei patru ani de invatamant, pentru a obtine nu doar aprecierea juriului, ci si premiile – in principal chitare. A doua parte va fi dedicata membrilor juriului, nimeni altii decat renumitii cantautori Mircea Vintila, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihailescu si Alina Manole, care vor sustine recitaluri.

Alegerea Scolii Superioare Comerciale „Nicolae Kretzulescu”, pentru a fi gazda debutului editiei a V-a a manifestarii „Folk fara varsta”, nu a fost intamplatoare. In toate cele patru editii de pana acum, elevii, dar si cadrele didactice ale acestei cunoscute institutii de invatamant din Capitala, s-au remarcat printr-un interes deosebit aratat genului muzical. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.