Acasă Uncategorized Bucuresti: Ilie Sarbu sustine ca sapte-opt parlamentari ai Puterii “tatoneaza” PSD pentru...

Bucuresti: Ilie Sarbu sustine ca sapte-opt parlamentari ai Puterii “tatoneaza” PSD pentru sustinerea motiunii de cenzura

DISTRIBUIȚI

94576 – 06102010 Şapte sau opt parlamentari ai coaliţiei de guvernământ „tatonează” în prezent PSD-ul, în vederea moţiunii de cenzură din această toamnă, susţine liderul senatorilor social-democraţi, Ilie Sârbu.

„Sunt deja mulţi colegi, mulţi, sigur, la proporţia noastră de la Senat, la Cameră poate sunt puţini, dacă vorbim de şapte-opt oameni, care deja îşi pun această problemă. Şapte-opt oameni care tatonează terenul, discută cu noi, unii sunt speriaţi, încă mai există această frică, această teroare, care a intrat în sufletul românilor, nu numai al politicienilor, că nu se ştie în ce secundă se poate face un dosar oricăruia dintre noi. Sunt încă sub impulsul acestei mentalităţi, dar unii sunt hotărâţi”, explică Ilie Sârbu.

El spune că parlamentarii Puterii se tem că trebuie să dea socoteală în faţa alegătorilor din propriile colegii, pentru situaţia economică a ţării : „Cât priveşte votul, cred că el nu va mai putea fi controlat, aşa cum se obişnuieşte, cu bilele la vedere. Dar oricum, totul depinde de fiecare dintre cei care după aceea se vor întoarce în colegii, să le explice oamenilor de ce la 80 şi ceva la sută la cât a ajuns nemulţumirea românilor, totuşi tu, ca reprezentant al unui colegiu vii şi votezi invers, adică împotriva convingerii celor care te-au trimis în Parlament”.

Liderul grupului PSD din Senat afirmă că parlamentarii care „tatonează terenul” sunt din toate partidele aflate în Guvern. „Oamenii sunt de la PDL, de la UNPR, chiar de la UDMR sunt oameni care stau pe gânduri la ora actuală. De data asta, argumentele nu sunt ale noastre, noi doar confirmăm. Argumentele vin din partea dânşilor, care ne spun ceea ce spunem şi noi, că nu se mai poate, că nu există o direcţie bună în care merge România, că actualul Guvern nu e capabil să scoată ţara din criză. Deci nu încercăm noi să-i convingem sau să-i seducem politic, aşa cum se mai întâmplă, cu diverse promisiuni. Noi avem o discuţie prietenească, chiar bărbătească, le explicăm că văd şi ei ce se întâmplă. Argumentele de data aceasta sunt de partea lor”, declară Ilie Sârbu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.