Acasă Uncategorized Bucuresti: Liderii partidelor de opozitie catre premierul Boc: Demisia dumneavoastra este singura...

Bucuresti: Liderii partidelor de opozitie catre premierul Boc: Demisia dumneavoastra este singura solutie care ar putea restabili normalitatea in Romania”

DISTRIBUIȚI

94891 – 15102010 –  “România traversează unul dintre cele mai grele momente de după ‘89. Protestele începute miercuri la Ministerul Finanţelor Publice şi ieri la Ministerul Educaţiei, reprezintă punctul culminant al unei situaţii scăpate cu totul de sub control de către Guvernul actual. Atmosfera socială din România a depăşit demult graniţa de maximă tensiune şi riscă acum să degenereze, pe fondul disperării, în revolte sociale”, scriu cei trei lideri ai partidelor de Opoziţie: Victor Ponta (PSD), Crin Antonescu (PNL) și Daniel Constantin (PC), într-o scrisoare adresată, vineri, premierului Emil Boc.

“Contextul actual este generat de un nivel de trai situat sub limita existenţei, imposibil de acceptat în România de azi.

Reacţia oamenilor este una normală şi nu putem decât să ne declarăm solidaritatea faţă de aceştia. Este de neconceput să supravieţuieşti cu un salariu de sub 600 lei pe luna, cum este cazul unora dintre angajaţi. În contextul în care, pe agendă publică, se regăsesc subiecte precum creşterea preţurilor la gaze, gigacalorie sau alimente, odată cu iminenta venire a iernii, protestul salariaţilor de la Finanţe şi al celorlalţi protestatari este complet justificat.

Facem pe acesta cale un apel la raţiunea şi luciditatea dumneavoastră în vederea soluţionării revendicărilor protestatarilor şi vă cerem instaurarea urgenţă a unui climat economic şi social stabil.

Aşa zisele măsuri ale Guvernului Boc nu numai că nu au reformat România ci au generat un haos social.

Păcăleala la care aţi suspus o ţară întreagă, vis-a-vis de acordarea stimulentelor, vă decredibilizează total, dacă mai era cazul, demisia fiind singura soluţie care ar putea restabili normalitatea în România”, spun cei trei preşedinţi ai partidelor din opoziţie. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.