Acasă Uncategorized Bucuresti: Ontanu a dat-o pe detoxifiere

Bucuresti: Ontanu a dat-o pe detoxifiere

DISTRIBUIȚI

94832 – 14102010 – Reţete pentru detoxifierea organismului în perioada de toamnă, aşa cum recomandă specialiştii, cu tratamente 100% naturale vor fi oferite bucureştenilor de primarul Neculai Onţanu sâmbătă, 16 octombrie a.c. şi duminică, 17 octombrie a.c. în noua Piaţă Obor unde vor fi date gratuit o parte din ingredientele necesare. Noua Piaţă Obor va fi centrul de sănătate al Capitalei în acest sfârşit de săptămână în care bucureşteni de toate vârstele îşi vor putea verifica starea de sănătate de către medicii celor patru ambulanţe ale Primăriei Sectorului 2 vor primi gratuit apă şi vor beneficia de o cură sănătoasă de mere de cea mai bună calitate vândute la preţuri accesibile de producători agricoli din zonele renumite în fructe din ţară.

Luna Recoltei, organizată de edilul Sectorului 2, se va desfăşura pe trei segmente importante: consumul de apă, verificarea stării de sănătate şi începerea unei cure de mere. Pornind de la recomandările specialiştilor ca fiecare dintre noi să consume zilnic 2 litri de apă, primarul Onţanu va distribui gratuit peste 3.000 de litri de apă, respectiv un litru şi jumătate de apă de persoană.

Pentru consultaţii de sănătate primarul Neculai Onţanu pune la dispoziţia locuitorilor Capitalei cele patru ambulanţe pe care le are administraţia publică locală a Sectorului 2 şi care sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.