Acasă Uncategorized Bucuresti: Prefectul Capitalei si-a amintit despre situatiile de urgenta

Bucuresti: Prefectul Capitalei si-a amintit despre situatiile de urgenta

DISTRIBUIȚI

94777 – 13102010 – Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, a participat ieri la formul «International Catastrophic Risks» 2010, dedicat asigurării obligatorii a locuinţelor. În cadrul intervenţiei sale, Atănăsoaei a vorbit despre măsurile adoptate de autorităţi în vederea diminuării riscurilor la dezastre şi consolidarea managementului situaţiilor de urgenţă în Bucureşti. Prefectul Capitalei  a insistat, printer altele, pe necesitatea înfiinţării Centrului Unic de Comandă, structură care să reunească în aceeaşi clădire factorii de decizie într-o situaţie de urgenţă.

Prefectul Capitalei a insistat, din nou, pe rolul extrem de important pe care îl au primarii de sector şi primarul general în alocarea de fonduri pentru dotarea serviciilor de urgenţă cu mijloacele materiale necesare. În prezent, la nivelul municipiului Bucureşti, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă există un număr de 68 de autospeciale.

Forumul ICAR 2010 se află la cea de a VII-a ediţie şi este organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, CSA-Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti şi Media XPRIMM. – – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.