Acasă Uncategorized Bucuresti: RATB suspenda liniile turistice pana la primavara

Bucuresti: RATB suspenda liniile turistice pana la primavara

DISTRIBUIȚI

94840 – 14102010 – Din cauza modificarilor conditiilor meteorologice, cererea de transport pentru traseele turistice RATB a scazut semnificativ, ceea ce nu mai justifica mentinerea in exploatare a autobuzelor de pe aceste linii, anunţă Regia.

Pentru evitarea situatiilor in care gradul de solicitare ar fi redus, iar nivelul veniturilor inregistrate nu ar acoperi cheltuielile de exploatare ale autobuzelor, incepand din data de 16 octombrie 2010 pana in luna martie 2011, liniile ecumenice RATB vor functiona numai pentru grupuri turistice organizate.

In conditiile unor rezervari concrete, RATB va organiza curse turistice intre Bucuresti si Manastirile Caldarusani, Balamuci, Cernica, Pasarea, Comana, Bisericile Adormirea Maicii Domnului din Calugareni, Sf. Ilie din Calugareni, Sf. Voievozi din Hulubesti, precum si Parcul Natural Comana. Rezervarile se pot face in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 7.00 – 20.00, la telefon 0213137238. Pretul unei calatorii dus-intors este 15 lei. RATB va comunica solicitantilor, in timp util, detalii privind traseul turistic solicitat.

Din luna martie 2011, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua traseele turistice conform programului initial, in fiecare week-end, precum si cu ocazia evenimentelor religioase importante. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.