Acasă Uncategorized Craiova: Elevul ucis la Craiova a fost injunghiat de doua ori in...

Craiova: Elevul ucis la Craiova a fost injunghiat de doua ori in inima

DISTRIBUIȚI

94663 – 08102010 – Elevul ucis la Craiova prin injunghiere a făcut stop cardio-respirator cauzat de două plăgi. Medicii au ajuns astfel la concluzia că elevul a fost înjunghiat de două ori în inimă.

Potrivit medicilor de la Spitalul din Craiova, cele două lovituri de cuţit au fost mortale pentru elev. El nu ar fi putut supravieţui nici măcar dacă ar fi fost înternat într-o clinică de chirurgie toracică, iar medicii l-ar fi putut trata imediat.

Agresorul, un tânăr de 19 ani, a fost prins de poliţişti în numai câteva ore de la momentul producerii incidentului. El a fost reţinut, în cursul serii de joi, pentru 24 de ore, pentru omor calificat şi probabil va fi acuzat şi de agresiune cu violenţă.

Potrivit  prim-procurorului Parchetului Tribunalului Dolj, Claudiu Dinculescu, agresorul a avut o atitudine cooperantă şi a recunoscut şi a regretat fapta, indicând, totodată, locul unde a aruncat apoi arma crimei, un cuţit obişnuit, găsit ulterior de către anchetatori în municipiul Craiova. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.