Acasă Uncategorized Hotii de petrol fura din Ilfov si duc “prada” in Prahova

Hotii de petrol fura din Ilfov si duc “prada” in Prahova

DISTRIBUIȚI

94915 – 17102010

– Vineri, 15 octombrie 2010 începând cu ora 1800 un echipaj aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a furturilor de produse petroliere în zona localităţii Gherghiţa şi Lacul Turcului deoarece exista suspiciunea că un grup de persoane domiciliate în judeţul Prahova sustrag produse petroliere pe raza judeţului Ilfov, după care îl transportau în Prahova. Ca urmare, în jurul orei 2010 a fost observat un autoturism suspect, marca Pontiac de culoare gri, care s-a deplasat pe drumul

 

 

 

După aproximativ zece minute a fost observat un autoturism care s-a apropiat, pe drumul agricol dinspre autostrada Bucureşti – Ploieşti spre zona în care persoanele urmărite au fugit. Deoarece o persoană care a sărit din prima maşina, a fugit din vegetaţia din zonă şi s-a urcat în acest autoturism, s-au executat somaţiile legale, urmate de două focuri de avertisment, executate în plan vertical, în urma căruia s-a reuşit reţinerea a 4 persoane, care se aflau în autoturism.

În interiorul primului autovehiculul s-a găsit un bazin din plastic, cu capacitatea de 1.000 de litri plin cu produs petrolier, cu miros şi aspect specific de ţiţei şi o motopompă.

În timpul verificării celor două autoturisme au fost găsite două staţii de emisie recepţie folosite, probabil pentru ţinerea unei mai bune legături între cei implicaţi.

Celor în cauză, Florian I. de 32 de ani, domiciliat în comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova, Mihai T. de 19 ani, domiciliat în comuna Măgurele, judeţul Ilfov, Dan N. de 21 de ani, domiciliat în comuna Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, George M. de 30 de ani, domiciliat în comuna Balta Doamnei, judeţul Prahova, li s-a întocmit proces verbal de depistare, urmând ca organele de poliţie să continue cercetările în vederea stabilirii participaţiei fiecăruia şi încadrarea juridică faptei respective, având în vedere că aceştia au sustras produsul petrolier pe raza judeţului Ilfov. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.