Acasă Uncategorized Sfantu Gheorghe: Sfantu Gheorghe, candidat pentru titlul „Capitala verde” a Romaniei

Sfantu Gheorghe: Sfantu Gheorghe, candidat pentru titlul „Capitala verde” a Romaniei

DISTRIBUIȚI

94729 – 11102010 – Municipiul Sfântu Gheorghe candidează pentru titlul „Capitala verde” a României, care va fi decernat în luna decembrie, în cadrul unei gale care va avea loc la Bucureşti. În perioada 8 – 10 octombrie, sub genericul „Umbrela verde”, voluntarii de la Sfântu Gheorghe au colectat peste 400 de aparate electrice sau electronice vechi sau stricate, însumând aproximativ 3 tone de deşeuri, şi au adunat 35 saci de 120 litri cu gunoi din Cartierul Oltului.

Înscrierea în competiţia „Capitala verde” a fost sărbătorită de cetăţenii municipiului alături trupele Viţa de Vie, Iris, Tibi Scobiola Band şi Simplu, care au concertat, vineri şi sâmbătă, în centrul localităţii. Organizatorii campaniei au declarat că scopul acesteia este de a responsabiliza cetăţenii faţă de mediul înconjurător şi de a-i determina să iniţieze şi să se implice în proiecte de mediu, care au ca finalitate îmbunătăţirea calităţii vieţii., transmite Administratie.ro.

Proiectul „Capitala verde” se derulează în perioada 1 iulie-1 decembrie, cu sprijinul Asociaţiei Române pentru Reciclare – RoRec, o organizaţie colectivă non-profit având ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de electrocasnice cu activitate în România. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.