Acasă Uncategorized Bucuresti: Liberalii nu merg marți la Cotroceni, dar cheamă la discutii Guvernul...

Bucuresti: Liberalii nu merg marți la Cotroceni, dar cheamă la discutii Guvernul si partidele, exceptând UNPR

DISTRIBUIȚI

95381 – 01112010 –  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a reluat anunţul că liberalii nu vor participa la consultările de la Cotroceni şi a lansat o invitaţie la discuţii către Guvern şi partidele parlamentare, cu excepţia UNPR. „Noi nu ne prezentăm la aceste consultări de la Cotroceni şi nu ne prezentăm nici la alte consultări, cu excepţia consultărilor pe care preşedintele le-ar convoca pentru constituirea unui nou guvern, pentru eventuala dizolvare a Parlamentului sau pentru situaţii extraordinare referitoare la siguranţa naţională a României.

 

 

 

 Pentru consultări uzuale, nu mergem la Cotroceni, nici acum şi nici altădată, pentru că preşedintele României şi-a pierdut calitatea de moderator, de iniţiator al acestei consultări”, a spus liderul PNL.

Antonescu a mai declarat că PNL vrea să aibă discuţii cu guvernul României şi cu toate partidele parlamentare.

„Vom adresa o invitaţie pentru discuţii, pentru dialog politic pe teme de interes public major Guvernului României şi partidelor parlamentare, cu excepţia UNPR care s-a constituit în afara şi împotriva voinţei electoratului”, a mai spus Antonescu. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.