Acasă Uncategorized Bucuresti: O noua editie a Topului National al Firmelor

Bucuresti: O noua editie a Topului National al Firmelor

DISTRIBUIȚI

95806 – 15112010 – Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) organizează joi, 25 noiembrie, începând cu orele 18.00, Topul Naţional al Firmelor, ediţia 2010, eveniment anual de premiere a elitei economiei româneşti.

Topul Naţional al Firmelor are reprezentativitate pentru întreg mediul de afaceri românesc. Cei 260 de laureaţi sunt companii de dimensiuni diferite, cele mai bune dintre câştigătoarele locurilor întâi la Topurile organizate în toate judeţele României.

Clasamentul Topului a fost realizat pe baza topurilor judeţene, determinate de către cele 42 de Camere de Comerţ şi Industrie judeţene folosind o aplicaţie informatică unitară, care a procesat datele financiare depuse de cei 617.657 de agenţi economici pentru anul financiar 2009, la nivelul întregii ţări. Indicatorii de ierarhizare a competitorilor sunt cifra de afaceri netă, profitul brut din exploatare, rata profitului, eficienţa utilizării capitalului angajat şi cea a resurselor umane.

Vor participa laureaţii topului, personalităţi ale vieţii politice, economice şi sociale, reprezentanţi ai mass-media.

Începând cu ziua premierii este disponibil catalogul Topul Naţional al Firmelor 2010, editat de CCIR, care cuprinde baza de date completă a celor 2143 de companii clasificate pe primele zece locuri în top.

Evenimentul se va desfăşura joi, 25 noiembrie 2010, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.