Acasă Uncategorized Bucuresti: Parlamentul a retrimis Guvernului proiectul Legii Educaţiei

Bucuresti: Parlamentul a retrimis Guvernului proiectul Legii Educaţiei

DISTRIBUIȚI

96261 – 29112010  Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a anunţat, luni, că Birourile Permanente au retrimis Guvernului proiectul de lege privind educaţia, precum şi angajarea răspunderii pe acesta, întrucât procedura a fost declarată neconstituţională.

„La un vot diferenţă s-a adoptat propunerea de retrimitere la Guvern a angajării, având în vedere că decizia Curţii a spus clar că această angajare pe Legea educaţiei este neconstituţională”, a spus Mircea Duşa, precizând că decizia Birourilor Permanente reunite a fost luată la propunerea PSD. „Noi am propus ca proiectul de lege şi angajarea, pentru că a fost declarată neconstituţională, să fie retrimise la Guvern, iar colegii de la PNL şi-au şi retras semnăturile de pe moţiune”, a spus Duşa.

Liberalii şi-au retras, luni, semnăturile de pe moţiunea de cenzură depusă după asumarea răspunderii pe Legea educaţiei. Aceştia au trimis documentele în acest sens Birourilor reunite, astfel că moţiunea nu mai are numărul de semnături necesare pentru a putea fi dezbătută. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.