Acasă Uncategorized Bucuresti: Silvian Ionescu va ramane in arest

Bucuresti: Silvian Ionescu va ramane in arest

DISTRIBUIȚI

95649 – 09112010 – Tribunalul Bucureşti a admis marţi contestaţia procurorilor faţă de decizia prin care Judecătoria Sectorului 3 admisese cererea de eliberare a fostului însărcinat cu afaceri din Singapore Silvian Ionescu.

Judecătoria Sectorului 3 a admis vineri o cerere de eliberare sub control judiciar formulată de Silviu Ionescu, în dosarul privind accidentul din decembrie 2009, de la Singapore. Procurorii au contestat decizia la Tribunalul Bucureşti, care a admis recursul, marţi, menţinând măsura arestării în cazul lui Silviu Ionescu.

Silviu Ionescu a fost trimis în judecată în 1 iulie, de către procurorii Parchetului instanţei supreme, care îl acuză de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi fals în declaraţii.

Din probele administrate în cursul urmăririi penale a rezultat că, în 15 decembrie 2009, în jurul orelor 3.10, Silviu Ionescu, însărcinat cu afaceri „ad interam” al României în Singapore, în timp ce conducea un autoturism Audi A6 aparţinând Ambasadei României, nerespectând culoarea verde pentru pietoni, a accidentat, la o intersecţie semaforizată, două persoane în vârstă de 30 şi, respectiv, 24 de ani, care traversau regulamentar.

Ionescu a părăsit locul accidentului şi a continuat să conducă maşina până la următoarea intersecţie semaforizată, unde, nerespectând, de asemenea, culoarea verde pentru pietoni, a produs un alt accident soldat cu rănirea unei persoane în vârstă de 18 ani. Nici de această dată Ionescu nu a oprit, părăsind locul accidentului şi abandonând maşina într-o zonă industrială a oraşului Singapore, potrivit procurorilor. Una dintre cele trei victime a decedat ca urmare a leziunilor grave ce i-au fost provocate în urma primului accident rutier, celelalte două suferind leziuni. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.