Acasă Uncategorized Bucureşti: “Dăruieşte o speranţă de Crăciun” copiilor care nu au avut parte...

Bucureşti: “Dăruieşte o speranţă de Crăciun” copiilor care nu au avut parte de căldura şi iubirea familiei

DISTRIBUIȚI

96293 – 30112010 –  Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, va lansa campania „Dăruieşte o speranţă de Crăciun”, prin care îşi propune ca în preajma sărbătorilor de iarnă să aducă o mică bucurie copiilor din centrele de plasament.

În parcurile Unirii, Cişmigiu şi Tineretului vor fi instalate corturi, în care vor fi colectate jucării sau cărţi pentru copii. Bucureştenii care îşi doresc să se alăture campaniei,  vor putea sa aducă până în data de 22 decembrie un cadou, care va ajunge în centrele „Sfântul Nicolae”, „Sfânta Maria” şi  „Cireşarii”.

            Lansarea campaniei va avea loc pe 2 decembrie, la orele 12.00 în Pavilionul Expoziţional din Parcul Herăstrău, unde copii de la Centrul Social de Servicii „Sfântul Nicolae” şi cei de la Centrul de primire a copilului în regim de urgenţă „Cireşarii” vor susţine un spectacol artistic.

„Pentru că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă şi ne dorim să fim mai buni cu cei care nu au avut parte de căldura şi iubirea familiei, vom încerca să aducem o speranţă de Crăciun copiilor instituţionalizaţi. De aceea, îi aşteptăm alături de noi, pe toţi cei care pot să schimbe tristeţea lor cu bucuria şi mai ales să ne arate că putem fi mai generoşi în această perioadă”, a declarat Radu Popa, director general A.L.P.A.B. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.