Acasă Uncategorized Chisinau: Premiera: Ambasada SUA din Chisinau proceseaza vizele de imigrare pentru moldoveni

Chisinau: Premiera: Ambasada SUA din Chisinau proceseaza vizele de imigrare pentru moldoveni

DISTRIBUIȚI

95377 – 01112010 –  Ambasada SUA la Chişinău începe din 1 noiembrie procesarea vizelor de imigrare pentru cetăţenii Republicii Moldovei, informează Deca-press.

Procesarea vizelor de imigrare pentru cetăţenii Moldovei la Chişinău se face în premieră. Până acum acestea erau procesate de Ambasada SUA din Bucureşti.

Cetăţenii moldoveni vor putea solicita vize de imigrare, fără a fi nevoiţi să solicite o viză românească şi să călătorească la Bucureşti.

Ambasada SUA precizează că procesul de imigrare începe atunci când un cetăţean american sau an angajator american depune o petiţie în favoarea rudei sau angajatului său pentru stabilirea permanentă în SUA. Interviul pentru solicitarea vizei de imigrare este ultimul pas în acest proces. Odată ce viza de imigrare este aprobată, persoana poate să călătorească în SUA şi să devină rezident permanent.

Solicitanţii de viză de imigrare, cazurile cărora sunt în aşteptare la Ambasada SUA din Bucureşti, pot solicita transferul cazurilor sale la Chişinău trimiţând un email la adresa VisasBucharest@state.gov prin care se va solicita finisarea procesului.

În acelaşi timp, misiunea diplomatică americană precizează că din toamna anului viitor Ambasada SUA va procesa şi dosarele câştigătorilor loteriei anuale „Diversity Visa Lottery” (Loteria Green Card). www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.