Acasă Uncategorized Start la aplicatii pentru studii in strainatate

Start la aplicatii pentru studii in strainatate

DISTRIBUIȚI

95405 – 02112010 – Dream Foundation anunta oficial ca deschide un nou sezon de aplicatii la programe de licenta si master in strainatate. Studentii romani pot aplica la cele peste 1.500 de programe de studiu pe care Dream Foundation le ofera in mai mult de 30 de institutii de invatamant din Europa, Canada si Brazilia. Studentii romani pot alege sa urmeze atat programe de studiu cu taxa, insa pot de asemenea sa opteze pentru studii care sa fie finantate de universitatile la care aplica. Tari in care se poate studia gratuit sunt Danemarca si Marea Britanie iar mai nou, Dream Foundation a incheiat o colaborare cu institutii din Suedia care vor facilita studii gratuite. Pana in momentul de fata, fundatia a trimis mai mult de 200 tineri la studii in tari ca Danemarca, Franta sau Regatul Unit al Marii Britanii.

Dream Foundation lucreaza ca o interfata intre aplicanti si universitati. Prin consiliere continua pe tot parcursul aplicatiei, Dream Foundation se asigura ca tinerii romani sunt acceptati acolo unde isi doresc sa studieze.

Dream Foundation este o organizatie Europena non-profit, al carei principal domeniu de activitate este sa creeze oportunitati, sa ofere informatii si sa faciliteze studiile in strainatate. – www.promptmedia.ro



LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.