Acasă Uncategorized Bacău: Explozie într-un bloc de locuinţe din Bacău

Bacău: Explozie într-un bloc de locuinţe din Bacău

DISTRIBUIȚI

96856 – 21122010 – Un bloc de locuinţe din Bacău a luat foc în urma unei explozii, marţi dimineaţa. Explozia s-a produs la parterul imobilului. Flăcările au ajuns până la etajele superioare ale blocului.  Pompierii au reuşit să stingă incediul. Trei persoane au fost rănite.„Trei victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Bacău. Două persoane au suferit arsuri, iar prognosticul nu poate fi spus cu certitudine. Nicun copil nu a fost victima exploziei”, a declarat Adrian Colibaba, purtătorul de cuvânt al ambulanţei Bacău,

 

 

 

 

 

 

 

 

citată de Realitatea Tv.

Parterul şi etajul I al blocului sunt afectate în proporţie de 70-90%.  Mai multe maşini din parcarea imobilului au fost avariate.

„Au zburat lucruri prin perete şi pe maşinile din parcarea blocului.  A venit şi un echipaj Eon care acţionează pentru oprirea alimentării cu gaze.  Sunt doi pereţi dărâmaţi plus plafonul dintre etajul unu şi parter.  Posibil ca structura de rezistenţă a blocului să fie afectată. E important acum să găsim victimele şă să le salvăm. Colegii lucrează la scoaterea lor de sub dărâmături. Mai multe maşini au fost avariate”, a declarat Andrei Grecu, reprezentant ISU Bacău.

20 de familii au fost evacuate. Prefectul Bacăului caută soluţii pentru cazarea temporară a persoanelor care locuiesc în acest bloc.

Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, a declarat că autorităţile îi pot caza pa locatari în cămine şi în două apartamente care în prezent sunt libere. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.