Acasă Uncategorized Bucureşti: Premii pentru elevii ilfoveni performeri la olimpiade şi concursuri naţionale din...

Bucureşti: Premii pentru elevii ilfoveni performeri la olimpiade şi concursuri naţionale din partea Consiliului Judeţean

DISTRIBUIȚI

96882 – 22122010 – Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu, a acordat, pe 22 decembrie 2010., premii elevilor ilfoveni care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele scolare, faza pe ţară şi la concursurile naţionale, în anul şcolar 2009 – 2010. Au fost premiaţi 613 elevi. Cei zece elevi care au obţinut premii la olimpiade faza naţională au primit câte un premiu in valoare de 1.000 lei, iar cei ce au câştigat premii la concursurile naţionale au fosti premiati cu sume cuprinse între 200 lei şi 500 lei.

 

 

 

 

 

 

Elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele scolare, faza pe judeţ, au primit, la rândul lor, cadouri din partea Consiliului Judeţean Ilfov.

La propunerea preşedintelui Cristache Rădulescu, Consiliul Judeţean Ilfov a aprobat alocarea din bugetul propriu a acestui fond de premiere pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. “Performanţa, în orice domeniu, trebuie încurajată şi de aceea trebuie să avem grijă să-i stimulăm pe tineri să obţină rezultate bune. Eu voi fi întotdeauna alături de copiii olimpici şi de profesori şi îi voi sprijini oricând au nevoie”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu.

Evenimentul, s-a desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti, şi a fost deschis cu un concert susţinut de orchestra condusă de Florin Totan. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.