Acasă Uncategorized Deva: Patinaj subvenţionat pentru elevi

Deva: Patinaj subvenţionat pentru elevi

DISTRIBUIȚI

96770 – 17122010 – Primăria Deva a transmis şcolilor şi grădiniţelor din oraş tabele în baza cărora vor fi eliberate bilete subvenţionale de la bugetul local pentru intrarea la patinoarul artificial din localitate, în limita a zece tichete pe lună pentru fiecare elev. Conform unei hotărâri a Consiliului Local (CL) din reşedinţa judeţului, accesul în spaţiul pregătit pentru patinaj, va costa, pentru copiii care învaţă în Deva, 3 lei/persoană pentru o oră, în timp ce adulţii se vor putea da pe gheaţă, timp de 60 de minute, în schimbul a 10 lei/persoană.

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit municipalităţii, până ieri, doar jumătare dintre cele 12 şcoli din Deva au trimis tabele pentru obţinerea tichetelor de reducere, ceea ce reprezintă circa 10 la sută dintr-un total de 12.000 de elevi care învaţă în reşedinţa judeţului Hunedoara. Pentru a intra în posesia acestor tichete, elevii şi preşcolarii din Deva trebuie să ia legătura cu învăţătorii, diriginţii sau educatorii şi să se înscrie pe listele care la dau dreptul la biletele la preţul de 3 lei/oră pentru zece intrări/lună.

Elevii care nu învaţă în Deva vor plăti preţul întreg al biletului de intrare pentru copii, adică 8 lei/oră. Patinoarul din Deva este deschis zilnic, între orele 10.00 şi 22.00. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.