Acasă Uncategorized Ankara: Plata diferenţiată a medicilor cu ajutor turcesc

Ankara: Plata diferenţiată a medicilor cu ajutor turcesc

DISTRIBUIȚI

97472 – 14012011 –  Ministrul Sănătăţii Cseke Attila, şi omologul său turc, Recep Akdag, au convenit demararea unei colaborări pe mai multe domenii de activitate, în special pentru implementarea sistemul de plată diferenţiată a personalului medical în funcţie de performanţă, pe care România vrea să îl introducă în acest an, domeniu în care Turcia a înregistrat progrese semnificative în ultimii ani.

Ministrul roman al Sănătăţii se află în acest sfârşit de săptămână în vizită de lucru la Ankara unde se întâlneşte cu omologul său turc şi cu alte oficialităţi din domeniul sanitar.

Cei doi oficiali au convenit semnarea unui nou acord de colaborare româno-turc. Două echipe de specialişti din cele două ţări, vor lucra împreună în perioada următoare pentru a elabora cadrul legislativ necesar implementării proiectelor comune identificate.

Partea turcă s-a arătat interesată de o colaborare pe domeniul de urgenţă, sistem care a înregistrat performanţe semnificative în ultimii ani în România.

Ministrul român al Sănătăţii a apreciat în mod pozitiv reformele realizate în sistemul sanitar turc din ultimii ani şi a declarat că şi în România reforma trebuie să continue, în special în sectorul spitalicesc şi cel al medicinei primare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.