Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputatul Liana Dumitrescu se zbate între viaţă şi moarte

Bucureşti: Deputatul Liana Dumitrescu se zbate între viaţă şi moarte

DISTRIBUIȚI

97662 – 21012011- Liana Dumitrescu, deputat din partea minorităţii macedonene, a suferit în urmă cu două zile un atac cerebral şi a ajuns la spital în stare gravă. Colegii de la biroul parlamentar spun că femeia ar fi căzut pur şi simplu din picioare după ce căteva ore înainte s-a plâns de dureri de cap. A doua zi medicii au băgat-o în sala de operaţie.

“Doamna deputat Liana Dumitrescu este internată pentru o afectiune neurologică gravă. S-a intervenit neurochirurgical în cursul zilei de ieri. Starea pacientei este staţionară, dar se menţine critic”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Medicii sunt extrem de rezervaţi. Şi cu informaţiile, pentru că familia a cerut discreţie, dar din păcate, şi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire. E stabilă, spun medicii, dar în orice moment starea sa de sănătate se poate deteriora. În timpul operaţiei la care a fost supusă medicii au încercat să îndepărteze cheagul de sânge care s-a format în urma atacului vascular masiv care s-a produs în urmă cu două zile.

Din informaţii neoficiale se pare că Liana Dumitrescu este în comă.. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.