Acasă Uncategorized București: Patru persoane reținute in dosarul permiselor auto din Capitală, cercetate in...

București: Patru persoane reținute in dosarul permiselor auto din Capitală, cercetate in stare de libertate

DISTRIBUIȚI

97790 – 26012011- Patru persoane reținute de procurori în dosarul permiselor din Capitală vor fi cercetate în libertate, după ce Curtea de Apel București a respins recursul procurorilor împotriva deciziei Tribunalului București. Potrivit deciziei, cei patru nu au voie să părăsească localitatea. Ionuț Alexandru Tănasă, Valuta Tănasă, Rodica Ioniță și Ana Felicia Diaconu au fost retinuți sub acuzația că, prin intermediul instructorilor auto, au mituit polițiștii pentru a promova proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere. Alte 14 persoane din același dosar se află în arest.

 

 

 

 

 

 Pe 19 ianuarie, Curtea de Apel București a judecat recursurile celor 10 instructori și patru polițiști de la Serviciul Permise din Capitală, cercetați pentru trafic de influență, luare și dare de mită, după ce ar fi ajutat mai multe persoane să promoveze proba practică a examenului auto, pentru sume cuprinse între 200 și 300 de euro.

În urmă cu două săptămâni, procurorii și ofiterii DGA au ridicat mai multe documente de la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, mai multe persoane fiind acuzate de trafic de influență, luare și dare de mită, după ce ar fi ajutat mai multe persoane să promoveze proba practică a examenului auto, pentru sume cuprinse între 200 și 300 de euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.