Acasă Uncategorized Bucureşti: Peste 4.000 de slujbe în străinătate pentru medici şi asistenţi medicali

Bucureşti: Peste 4.000 de slujbe în străinătate pentru medici şi asistenţi medicali

DISTRIBUIȚI

97287 – 10012011 – Peste 4.100 de poziţii sunt disponibile în străinătate pentru medicii şi asistenţii medicali români, potrivit unei statistici Tjobs.ro, site care reuneşte ofertele de angajare a peste 400 de agenţii de plasare de forţă de muncă în afara ţării.

“Peste 20% dintre cele peste 14.000 de locuri de muncă vacante în străinătate vizează personalul medical. Astfel, domeniul medical ocupă prima poziţie în topul domeniilor cu cele mai multe oferte de angajare în afara ţării”, spun reprezentanţii Tjobs.

Medicii seniori, cei mai căutaţi de clinicile din străinătate, pot obţine salarii care ajung şi la 10.000 de euro pe lună în Marea Britanie şi ţările scandinave. În acelaşi timp, salariul unui medic tânăr poate ajunge la 2.000-3.000 de euro pe lună într-o clinică din Germania. Veniturile asistenţilor medicali pot ajunge până la 2.500 de euro pe lună.

Anul trecut, peste 8.000 de medici cu diverse specializări şi asistenţi medicali au obţinut contracte de muncă în clinicile şi spitalele din alte state. Ţările cu cele mai multe oferte de locuri de muncă pentru medici au fost Marea Britanie, Franţa, Germania, Suedia şi Malta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.