Acasă Uncategorized Bucureşti: Recent repus in drepturi de Justiție, generalul Pelmuş este mutat în...

Bucureşti: Recent repus in drepturi de Justiție, generalul Pelmuş este mutat în altă funție

DISTRIBUIȚI

97868 – 28012011- Generalul (r) Pandelea Pelmus a renuntat la functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor, pozitie pe care o recapatase in urma procesului castigat definitiv prin decizia ICJC din 16 decembrie 2010. Premierul Emil Boc a semnat Decizia nr. 12 din 27 ianuarie 2011, publicata in MO nr 72/27.01.2011, care are un singur articol: „La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, raportul de serviciu al domnului Pandele Pelmus, secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor, inceteaza cu acordul partilor”.

 

 

 

 

 

 

În 18 februarie 2010, Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Pelmuş, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat decizia, obligându-l pe prim-ministrul Emil Boc să-l repună în funcţie pe generalul Pelmuș.

Noua decizie ii lasa scaunul liber democrat-liberalul Laurenţiu Mironescu, care fusese numit în această funcţie cu trei saptamani in urma.

Pandele Pelmus urmeaza sa fie numit intr-o alta functie de nivel asemanator cu cea detinuta la MAI. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.