Acasă Uncategorized Bucureşti: Semimaratonul Gerar, o alergare mai puţin obişnuită, pe 30 ianuarie

Bucureşti: Semimaratonul Gerar, o alergare mai puţin obişnuită, pe 30 ianuarie

DISTRIBUIȚI

97712 – 24012011- Ro Club Maraton, cel mai mare club al alergatorilor amatori din Romania, in parteneriat cu Universitatea Politehnica, Facultatea de Inginerie Electrica, organizează Semimaratonul Gerar, care se  va desfăşura pe 30 ianuarie a. c.. Această competiţie reprezintă o premieră în România, fiind prima cursă de alergare pe distanţă lungă organizată într-o lună de iarnă.

Competiţia va cuprinde două probe: 1. cros: o singură tură a traseului, cu o lungime de 3.5km; 2. semimaraton echipe: proba presupune parcurgerea de o echipă compusă din trei persoane, simultan, a şase ture (21km). Membrii echipelor trebuie să păstreze mereu o distanţă maximă de 5 m între ei. Orice abatere de distanţă se va penaliza cu descalificarea echipei.

Pentru a limita aglomerarea pe traseu competiţia va avea un număr limită de participanţi: 150 de persoane la cros şi 60 de echipe la semimaraton.

Înscrierea se facepe site-ul maraton.info.ro.

Competiţia este deschisă sportivilor de orice nivel care doresc să înlocuiască un săniuş în toată regula cu o alergarea un pic mai neobişnuită.

Limita minimă de vârstă pentru participanţi este 18 ani. Nu există limită maximă de vârstă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.