Acasă Uncategorized Moscova: Atentatul din Moscova a fost comis, se pare, de o...

Moscova: Atentatul din Moscova a fost comis, se pare, de o femeie

DISTRIBUIȚI

97753 – 25012011- Atentatul sinucigaş de luni după-amiază produs pe aeroportul Domodedovo din Moscova a fost comis, se pare, de o femeie kamikaze şi un complice, a afirmat o sursă din cadrul poliţiei muscovite, transmit televiziunile de ştiei. Conform acesteia, modul de operare este cel folosit de către rebelii din Caucazul de Nord. „Explozia a avut loc în momentul în care presupusa teroristă şi-a deschis geanta”, a declarat sursa citată. „Terorista era însoţită de un bărbat, care se afla lângă ea şi al cărui cap a fost smuls de explozie”, a adăugat sursa.

 

 

 

 

Oficialul citat mai susţine că nu este exclus ca teroriştii „să fi intenţionat să lase explozibilul în sală şi ca explozia să se fi produs accidental”.

O altă variantă luată în calcul este aceea ca bomba „să fi fost declanşată de la distanţă, deşi niciun element nu susţine pentru moment această ipoteză”.

„Atentatul a fost comis potrivit tehnicii obişnuite folosite de cetăţenii din Caucazul de Nord”, a conchis sursa din cadrul poliţiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.