Acasă Uncategorized Tinerii romani se pot inscrie la universitati din Marea Britanie

Tinerii romani se pot inscrie la universitati din Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

97429 – 13012011 Elevii sau studentii interesati sa isi inceapa studiile universitare in Marea Britanie in anul universitar 2011-2012 au la dispozitie putin timp pentru pregatirea si depunerea dosarului de admitere, transmite Romanian Global News.

Potrivit unui comunicat de presa al Integral Programe Educationale, data de 15 ianuarie este primul termen limita de inscriere prin sistemul centralizat UCAS (Universities & Colleges Admission Service) pentru studii de licenta la universitatile din Marea Britanie pentru anul universitar 2011-2012.

Anul acesta concurenta pentru locurile la universitatile din Marea Britanie este considerabil mai mare datorita anuntului de crestere a taxelor de scolarizare in Marea Britanie incepand cu anul 2012.
Pentru a veni in sprijinul studentilor si elevilor care s-au hotarat tarziu, dar si al celor care se afla deja in procesul de pregatire a scrisorii de motivatie sau a formularelor de admitere, programul consultantilor Integral Programe Educationale se prelungeste pana la orele 20,00, de luni pana sambata, in saptamana 10-15 ianuarie.

In procesul de selectie, primul pas foarte important consta in depunerea la timp si corect a formularului de admitere si a documentelor solicitate in sistemul UCAS, pentru care consultantii Integral Programe Educationale sunt special instruiti de reprezentantii UCAS si universitatile partenere.

In calitate de centru autorizat UCAS, Integral Programe Educationale ofera servicii gratuite de gestionare si depunere a formularelor de admitere pentru studii de licenta la universitatile din Marea Britanie.

Termenele limita de depunere a dosarelor la universitati din alte tari europene sau din Asia si SUA sunt mai flexibile, in functie de tara de destinatie si de universitatea aleasa. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.