Acasă Uncategorized Bucureşti: Ion Iliescu: “Tinereţea este o boală care trece”

Bucureşti: Ion Iliescu: “Tinereţea este o boală care trece”

DISTRIBUIȚI

98758 – 27022011 – “Acum au iesit generatii tinere de politicieni. Dar, uneori, nu tineretea este garantia calitatii. Adica, tineretea este o boala care trece. Importanta este calitatea intrinseca a oamenilor, valoarea lor si profesionala si civica. Or, din pacate, fenomene de degenerare se reflecta si in mentalitatea multor tineri, care vin cu naravuri vechi, desi sunt tineri. Adica, important este intr-adevar sa promovam niste principii de viata care sa slujeasca intereselor celor multi’, spune fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, citat de Agerpres, cu cateva zile inainte de a implini varsta de 81 de ani.El se declara nemultumit de situatia in care a ajuns Romania in acest punct al vietii sale, subliniind ca ideea Revolutiei Romane, pentru care „s-a ridicat poporul ca sa schimbe in esenta structura statului”, a fost aceea ca oamenilor sa le fie mai bine.

 

 

 

 

 

 

„Asistam la aparitia unor fenomene cu totul reprobabile, contrazicand principiile fundamentale ale constructiei statului de drept. Dar aceasta trebuie sa fie mai ales un moment de reflexie pentru cetateni, sa se gandeasca mai bine la valoarea votului pe care il dau si cui dau votul lor. N-are dreptul apoi sa exprime nemultumiri cel care voteaza asa cum voteaza si nemultumiri de rezultatul votului sau. Adica sa deschida ochii mai atenti si sa punem in fruntea treburilor tarii oameni legati de interesele celor multi, nu de afacerile familiare sau ale grupurilor din care fac parte. Ca asta a degenerat relatia din societate – aparitia fripturismului, intereselor de grup care prevaleaza deasupra intereselor societatii”, a spus Ion Iliescu.

La aceasta varsta, Ion Iliescu merge in continuare pe banda in fiecare dimineata. „Doresc sa-mi pastrez sanatatea, ca altminteri, viata imi ofera multe. Deocamdata imi pastrez vigoarea si mai ales intelectuala. Si mi-as dori s-o pastrez in continuare”, a subliniat fostul sef de stat.

Presedintele de onoare al PSD a precizat ca isi va aniversa implinirea celor 81 de ani impreuna cu activul organizatiei de Bucuresti a formatiunii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.