Acasă Uncategorized Bucureşti: PSD cere demiterea directorului general al Tarom

Bucureşti: PSD cere demiterea directorului general al Tarom

DISTRIBUIȚI

98089 – 03022011- PSD cere demiterea directorului general al Tarom, Ruxandra Brutaru, pentru management defectuos si sabotarea companiei, a anuntat joi, senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu.

PSD nu este de acord cu recomandarea FMI de scoatere la vanzare a unor actiuni TAROM si considera ca trebuie schimbat, de urgenta, managementul companiei.

Lia Olguta Vasilescu a precizat ca Guvernul Nastase a preluat TAROM in mai 2000 cu o datorie de 62 de milioane de dolari si, printr-o schimbare de management, l-a adus in 2004 la un profit de 100.000 de dolari.

De asemenea, PSD cere ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, sa dispuna o ancheta a managementului de la TAROM „care a provocat mari pierderi statului roman”.

Senatorul PSD a amintit ca, la inceputul anului 2000, reprezentantul statului roman la negocierile cu Banca Mondiala, Traian Basescu, ministru al Transporturilor, a semnat un Memorandum prin care statul roman se obliga sa vanda Tarom Sidex, Alro, Alprom si Petrom.

„TAROM a putut fi salvata de la privatizare in timpul guvernarii Nastase si chiar adusa pe profit, dar astazi se incearca din nou instrainarea actiunilor”, a spus Lia Olguta Vasilescu. –www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.