Acasă Uncategorized Piteşti: Percheziţii în zece judeţe şi în Bucureşti pe urma traficanţilor de...

Piteşti: Percheziţii în zece judeţe şi în Bucureşti pe urma traficanţilor de ţigări

DISTRIBUIȚI

98217 – 08022011 – Zeci de mascaţi de la forţele de intervenţie, alături de poliţişti şi jandarmi au efectuat percheziţii, marţi dimineaţa, în zece judeţe şi în Bucureşti, la domiciliile mai multor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş se află în desfăşurare ancheta penală în două dosare în care sunt cercetaţi în total 71 de învinuiţi din judeţul Argeş şi din alte judeţe, activitatea infracţională constând în contrabandăcu ţigări şi comercializarea ileagală a acestora, în perioada august 2010-februarie 2011. Cele peste 75 de percheziţii

 

 

 

 

care au avut loc în zece judeţe şi Bucureşti au fost coordonate de la Piteşti. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piteşti s-au aflat în spatele percheziţiilor care au avut loc, în această dimineaţă, în locuinţele rândul persoanelor suspectate că fac contrabandă cu ţigări.

Numai în judeţul Argeş au avut loc 35 de percheziţii în locuinţele suspecţilor de contrabandă, în Timişoara s-au făcut 10 percheziţii, iar în Suceava cinci. De la primele ore ale dimineţii, mascaţii au bătut la uşile acestora şi i-au săltat direct din pat pe suspecţi. În cartierul Popa Şapcă, din Piteşti, au avut loc mai multe descinderi în zona Ştrand, dar şi la blocurile de pe strada Gheorghe Şincai. Strada Costache Negri a fost blocată de mascaţi timp de aproximativ o oră, cât s-au desfăşurat percheziţii la mai multe case de lângă Parcul Ştrand.

Surse din cadrul anchetei estimau în această dimineaţă că peste 40 de persoane vor fi aduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş pentru audieri, însă anchetatorii au decis să aducă tot aici şi suspecţii din celelalte nouă judeţe şi din Capitală, unde au avut loc percheziţiile.

Oamenii legii investigau acest caz de mai bine de un an de zile, timp în care au supravegheat mişcările suspecţilor de contrabandă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.