Acasă Uncategorized Suceava: Bucovina îşi prezintă oferta la Târgul internaţional de turism de la...

Suceava: Bucovina îşi prezintă oferta la Târgul internaţional de turism de la Berlin

DISTRIBUIȚI

98420 – 14022011 – Bucovina îşi va prezenta oferta de turism la cel mai mare târg de profil care va fi organizat în perioada 9 – 13 martie la Berlin, urmând să aibă la dispoziţie un stand de 60 de metri pătraţi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Bucovina va fi prezentă la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin ca regiune specifică, fiind promovate zona şi produsele tradiţionale meşteşugăreşti, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, transmite Administratie.ro.

Flutur a precizat că în cadrul spaţiului expoziţional de la Berlin se va amenaja interiorul unei camere tradiţionale bucovinene, iar meşteri populari vor confecţiona diferite obiecte de artizanat, vor fi prezentate tradiţiile bucovinene şi va fi promovată oferta turistică a zonei, în special programele turistice ‘Paştele în Bucovina’ şi ‘Pelerin în Bucovina’.

Totodată, Flutur a spus că, vineri, a stat de vorbă cu Întâistătătorul Eparhiei Armene din România, PC Arhimandrit Datev Hagopian, despre implicarea Bisericii Armene în programul ‘Pelerin în Bucovina’, urmând ca în colaborare cu CJ Suceava să fie editate pliante de promovare a acestui program care să fie distribuite comunităţilor armene din diaspora. PC Arhimandrit Datev Hagopian a solicitat autorităţilor sucevene sprijin pentru organizarea, în 2012, a manifestărilor prilejuite de împlinirea a cinci sute de ani de la zidirea Mănăstirii Hagigadar, situată la ieşirea din municipiul Suceava. Potrivit lui Flutur, singurele mănăstiri sau biserici armeneşti din afara Armeniei se află în România, la Suceava. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.