Acasă Uncategorized Au început cursurile de limba română pentru rezidenţi străini

Au început cursurile de limba română pentru rezidenţi străini

DISTRIBUIȚI

99002 – 07032011 – Institutul Intercultural Timişoara, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, organizează în perioada februarie – mai 2011 cea de-a doua serie de cursuri de limba română şi de orientare culturală. Cursurile au loc în următoarele oraşe: Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Oradea, Suceava şi Timişoara.

Cursurile sunt gratuite pentru cetăţenii ţărilor terţe cu drept de şedere legală pe teritoriul României şi care nu sunt studenţi, refugiaţi sau solicitanţi de azil. Proiectul se desfăşoară cu sprijinul Oficiului Român pentru Imigrări care asigură finanţarea prin programul general „Solidaritatea şi gestionarea fluxurilor migratorii”, Fondul european de integrare a resortisanţilor ţărilor terţe, Programul anual 2009.

Persoanele interesate, sunt aşteptate să se înscrie în continuare pentru cursurile de limba română şi de orientare culturală. Mai sunt locuri disponibile în următoarele localităţi: Bacău; Bucureşti; Cluj; Iaşi; Suceava; Timişoara. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.