Acasă Uncategorized Blaga îi răspunde lui Lincu

Blaga îi răspunde lui Lincu

DISTRIBUIȚI

99074 – 09032011În răspuns la acuzațiile formulate de liderul de sindicat Vasile Lincu, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a respins ”cu tărie” asocierea cu orice faptă de corupție din vamă sau din orice altă instituție. Blaga i-a catalogat drept mincinoși ”pe toți cei care spun că partidul a fost finanțat din surse ilegale” și a subliniat că actualul Guvern este singurul care ”s-a luptat cu tărie împotriva evaziunii fiscale și a corupției”. Fostul ministru de Interne a negat că l-ar fi avut subaltern pe Radu Mărginean în perioada în care a condus regională vamală.  ”Niciodata n-am avut niciun fel de întâlnire în partid între patru sau șase ochi, nu am propus pe nimeni ca șef de vamă,

 

 

 

 nici măcar ca șef de tură. Dacă cineva are o bănuială, un document, atunci să se adreseze instituțiilor statului”, a mai declarat Vasile Blaga.

Vasile Lincu a declarat miercuri că sistemul de corupție din vămi este patronat de PD-L și a făcut acuzații privind numirea lui Vasile Blaga ca director la Direcția Vamală Oradea.

Lincu l-a acuzat pe Blaga că a controlat vămile prin omul său de încredere, Eugeniu Petrescu.

”În calitate de prefect, nu putea să desfășoare altă activitate și s-a gândit să își asigure viitorul. După terminarea mandatului de prefect a devenit directorul Vămii Bihor, iar adjunct i-a devenit Marius Ungureanu. Acesta a fost numit, ulterior, șeful autorității vamale. Eugen Petrescu, care a fost pus sub acuzare, avea legătură directă cu Vasile Blaga. Blaga l-a desemnat pe Petrescu să se ocupe de ce se întâmplă în vamă, deși nu a lucrat niciodată în vamă”, a spus Lincu.

”Regina” din scandalul vămilor este, de fapt, un personaj colectiv, adică persoane care pot decide în fapt numirea unor șefi de vamă și directori. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.