Acasă Uncategorized Bucureşti: Crin Antonescu ameninţă cu dizolvarea organizaţiilor care nu ajung la înţelegere...

Bucureşti: Crin Antonescu ameninţă cu dizolvarea organizaţiilor care nu ajung la înţelegere cu PSD

DISTRIBUIȚI

99206 – 14032011 – Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat luni că organizaţiile PNL care nu ajung la o înţelegere cu PSD pentru realizarea unei colaborări se plasează în afara partidului.

„La rigoare, deşi asta nu se va întâmpla, acea filială, acea persoană, e valabil şi pentru noi şi pentru PSD, înseamnă că ies în afara partidului, care a luat o decizie şi care o respectă. Forul care a luat această decizie are putere, conform statutului, să decidă pentru tot partidul şi în sensul acesta decizia e luată. Tot conform statutului, organizaţiile judeţene sau preşedinţii organizaţiilor judeţene sunt ţinuţi să se conformeze acestor decizii şi se vor conforma. La nivelul întregii ţări, până la urmă, au fost două, trei locuri, care practic s-au rezolvat toate, unde au existat nişte mici probleme: cazul Bacău mai special, dar în rest nu a fost tămbălăul la care sperau unii şi nu va fi”, a afirmat Antonescu.

Liderul liberal a amintit că în PNL a avut loc o consultare neoficială înaintea semnării acordului cu PSD, iar atunci când s-a luat decizia oficială nu a existat niciun vot împotrivă al preşedinţilor de organizaţii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.