Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputatul PDL Dan Păsat, dă din nou cu subsemnatul la DNA

Bucureşti: Deputatul PDL Dan Păsat, dă din nou cu subsemnatul la DNA

DISTRIBUIȚI

99657 – 29032011 – Deputatul PDL Dan Păsat s-a prezentat, marţi dimineaţa, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul în care procurorii au cerut Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării lui preventive pentru şantaj. Pe 11 februarie a. c., Dan Păsat a fost citat la DNA, el declarând la plecare că procurorii anticorupţie i-au comunicat că i s-a impus măsura de a nu părăsi ţara pentru 30 de zile. „Mi s-a pus o măsură şi anume obligaţia de a nu părăsi ţară. Din punctul meu de vedere este o măsură inutilă pentru că oricum nu am plecat niciodată şi nici nu am stat cinci luni. Bineînţeles că mă voi conforma acestei măsuri

 

 

 

 

 pentru că este obligaţia mea legală de a mă conforma ca eu să nu părăsesc ţara, să nu iau legătura cu martorii din dosar, cu învinuiţii”, a afirmat deputatul.

Dan Păsat a solicitat încă o dată să-i fie trimis dosarul în instanţă ca să se poată judeca şi a spus că nu a văzut probele de la dosar.

El a menţionat că nu există interceptări din care care să reiasă şantajul de care este acuzat pentru că a văzut dosarul la parlament. „De nicăieri nu reiese şantajul. M-am dus să-mi cer dreptul meu. Dreptul pe care îl avea societatea unde eram asociat”, a subliniat Păsat.

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Daniel Morar, declara, în februarie, la TVR, că ancheta în cazul lui Dan Păsat nu este oprită în urma respingerii de către Camera Deputaţilor a cererii DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a acestuia. „Nu, ancheta nu este oprită, doar că nu putem merge la judecător cu cererea de arestare preventivă. Doar nu mai putem solicita această măsură”, a explicat Morar.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins în februarie solicitarea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului PDL Dan Păsat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.