Acasă Uncategorized Bucureşti: Șef nou la Academia de Poliţie

Bucureşti: Șef nou la Academia de Poliţie

DISTRIBUIȚI

99540 – 24032011 –  Noua conducere a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a fost instalată joi în prezenţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

„Aveţi misiunea de a reforma din temelie sistemul de învăţământ în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru a putea pregăti la standarde europene poliţişti, jandarmi şi pompieri. Vă cer să construiţi un sistem bazat pe performanţă, exigenţă şi disciplină, să eliminaţi din procesul de pregătire vechile obiceiuri care nu au dat rezultate”, a precizat ministrul de Interne.

Prin ordin al ministrului Traian Igaş, comisarul şef de poliţie Ioan Liviu Tăut a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Anterior, Tăut a îndeplinit funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

De asemenea, comisarul şef de poliţie Ştefan Prună a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de decan al Facultăţii de Poliţie din cadrul Academiei.

Comisarul şef de poliţie Emil Manta, a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de director general administrativ al Academiei de Poliţie. Anterior, acesta a îndeplinit funcţia de director adjunct la Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina.

Prin decret prezidenţial publicat în Monitorul Oficial din 22 martie 2011, chestorului de poliţie Luca Iamandi, rector al Academiei de Poliţie, i-au încetat raporturile de serviciu cu M.A.I. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.