Acasă Uncategorized Bucureşti: Fostul director al Termoelectrica va fi judecat în libertate

Bucureşti: Fostul director al Termoelectrica va fi judecat în libertate

DISTRIBUIȚI

99115 – 10032011 –

Fostul director general al Termoelectrica Ioan Ungureanu, arestat preventiv prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, va fi cercetat în libertate, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a admis contestaţia împotriva acestei decizii. Pe de altă parte, ÎCCJ a respins recursurile celorlalte trei persoane arestate în acest dosar, doi avocaţi şi un executor judecătoresc. Decizia instanţei supreme este definitivă.

Fostul director general al Termoelectrica Ioan Ungureanu, executorul judecătoresc şi cei doi avocaţi reţinuţi de DNA, în legătură cu executarea silită în condiţii nelegale a Termoelectrica şi Electrica, au fost arestaţi preventiv, pe 2 martie, pentru 29 de zile, de Curtea de Apel Bucureşti. Decizia Curţii de Apel a fost atacată cu recurs, care a fost judecat marţi de instanţa supremă, însă decizia a fost amânată pentru joi.

Fostul director general al Termoelectrica Ioan Ungureanu a fost reţinut marţi de procurorii anticorupţie, alături de un executor judecătoresc, un avocat şi un avocat stagiar, în legătură cu executarea silită în condiţii nelegale a Termoelectrica şi Electrica. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.