Acasă Uncategorized Bucureşti: Preşedintele comisiei senatoriale pentru politică externă în vizită oficială la Viena

Bucureşti: Preşedintele comisiei senatoriale pentru politică externă în vizită oficială la Viena

DISTRIBUIȚI

99394 – 21032011 –Preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, senatorul Titus Corlăţean, efectuează o vizită oficială în Austria, în perioada 20-22 martie a. c.

Programul vizitei include întrevederi în plan parlamentar cu preşedintele Consiliului Federal austriac, Gottfried Kneifel, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Consiliului Federal, Gunther Koberl, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe a Consiliului Naţional, Josef Cap precum şi cu preşedintele Grupului parlamentar de prietenie Austria-România, Peter Wittmann.

De asemenea, Titus Corlăţean se va întâlni cu Andreas Schieder, secretar de stat al Ministerului Federal de Finanţe, cu ambasadorul Helmuth Freudenchuss, consilier pe probleme de politică externă al preşedintelui federal, cu Jurgen Meidl, consilier de politică externă al cancelarului federal, şi cu August Reschreiter, profesor de drept internaţional, şeful Institutului de Drept European şi Internaţional din cadrul Universităţii din Viena.

Discuţiile vor viza stadiul relaţiilor bilaterale dintre România şi Austria şi teme europene de actualitate. Totodată, oficialii vor avea un schimb de opinii despre situaţia din Libia. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.