Acasă Uncategorized Bucureşti: Premierul israelian Benjamin Netanyahu vine în vizită în România

Bucureşti: Premierul israelian Benjamin Netanyahu vine în vizită în România

DISTRIBUIȚI

98812 – 01032011 – Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a acceptat invitaţia omologului său român, Emil Boc, de a vizita anul acesta România, a anunţat ministrul de Externe, Teodor Baconschi.

„Premierul Benjamin Netanyahu a acceptat cu multă deschidere invitaţia omologului său român, premierul Emil Boc, de a vizita România anul acesta şi s-a arătat totodată deschis faţă de ideea unei sesiuni comune a celor două Guverne”, a spus Baconschi.

Şeful diplomaţiei de la Bucureşti a adăugat că sesiunea interguvernamentală româno-israeliană va avea loc, anul acesta, în Israel.

El a spus că data acestei sesiuni comune va fi stabilită pe canale diplomatice, deocamdată fiind „oarecum stabilite domeniile de interes şi implicit miniştrii care ar trebui să participe la această sesiune comună”.

Baconschi a apreciat că această formă de cooperare dovedeşte soliditatea relaţiilor celor două state în condiţiile în care România mai are astfel de consultări interguvernamentale doar cu Ungaria, cu Italia şi cu Republica Moldova. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.