Acasă Uncategorized Bucureşti: Se mai repară din drumuri

Bucureşti: Se mai repară din drumuri

DISTRIBUIȚI

99528 – 24032011 – Guvernul a decis miercuri alocarea sumei de 2,8 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru finanţarea unor proiecte de refacere a unor obiective locale din patru localităţi din judeţele Vâlcea şi Gorj, afectate de alunecări de teren, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei săptămânale.

Astfel, s-au alocat 700.000 de lei pentru extinderea şi finalizarea unor lucrări de consolidare a şcolii cu clasele I-IV, din localitatea Roşia de Amaradia, judeţul Gorj.

Alte 700.000 de lei sunt destinate autorităţilor din comuna Negomir, judeţul Gorj, pentru consolidarea terasamentelor pe drumul local din satul Artanu.

Pentru Comuna Vladimir, din judeţul Gorj, s-a alocat suma de 500.000 de lei, bani care vor fi utilizaţi pentru consolidarea terasamentelor pe drumul comunal DC 44, la km 8+500, sat Frasin.

Iar pentru comuna Goleşti, judeţul Vâlcea, Guvernul va sprijini autorităţile locale cu suma de 900.000 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de lucrările de stabilizare a terenurilor pe care s-au produs alunecări, din satele Drăgăneşti şi Blidari. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.