Acasă Uncategorized Eurodeputatul Adrian Severin a fost chemat de urgenţă la Bruxelles

Eurodeputatul Adrian Severin a fost chemat de urgenţă la Bruxelles

DISTRIBUIȚI

99391 – 21032011 – Eurodeputatul PSD Adrian Severin a fost chemat de urgenţă la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a da explicaţii în legătură cu înregistrările apărute în publicaţia britanică Sunday Times, informează Realitatea TV. Severin a fost chemat de liderul PSE din Parlament.

Şi conducerea PSD l-a chemat pe Severin să dea explicaţii. La această oră, eurodeputatul PSD este audiat la sediul central al partidului.

Reporterii ziarului britanic Sunday Times susţin că au propus mai multor eurodeputaţi să facă lobby pentru o serie de amendamente în Parlamentul European, promiţându-le că, în schimbul acestora, vor fi plătiţi cu diverse sume de bani. Adrian Severin ar fi unul din membrii PE care au căzut în capcana jurnaliştilor.

Severin ar fi promovat un amendament, iar apoi i-a anunţat printr-un e-mail pe falşii lobbyişti, afirmând că amendamentul de care sunt interesaţi a fost depus la timp. La scurt timp, el ar fi trimis o factură de 12.000 de euro pentru „servicii de consiliere”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.