Acasă Uncategorized Restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone pe teritoriul Ungariei

Restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone pe teritoriul Ungariei

DISTRIBUIȚI

99004 – 07032011 – Circulatia automarfarelor pe teritoriul Ungariei a fost modificata, astfel ca, incepand cu data de 5 martie, au intrat in vigoare restrictii de circulatie, care se aplica in cazul autovehiculelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

In cadrul unei intrevederi care a avut loc la Sectorul Politiei de Frontiera Nadlac, partea maghiara a adus la cunostinta partii romane modificarea Ordonantei Guvernului Republicii Ungare nr. 190/2008, care reglementeaza circulatia automarfarelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7.5 tone, pe teritoriul Republicii Ungare, transmite Citynews. Astfel, in perioada 5 martie 2011 – 1 iulie 2011, de sambata, orele 23.00, pana duminica, orele 23.00, pe teritoriul Republicii Ungare nu este permisa circulatia automarfarelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7.5 tone. In perioada 1 iulie 2011 – 1 septembrie 2011, de sambata, orele 23.00, pana duminica, orele  23.00, este permisa circulatia automarfarelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7.5 tone, pana in prima parcare de pe teritoriul maghiar.

Exceptie de la aceasta regula fac automarfarele care transporta carne proaspata sau congelata si produse din carne, flori, plante, animale vii, lapte proaspat si produse  lactate,  alimente perisabile, oua, legume proaspete, ADR, transporturile care au legatura cu perioada de recoltare (trailere cu utilaje agricole), deplasarea in gol daca se face dovada ca merge dupa produsele enumerate mai sus si in cazul calamitatilor naturale sau pentru inlaturarea unor pericole. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.