Acasă Uncategorized Bucureşti: Instanţa supremă a decis ca senatorul Cătălin Voicu să rămână în...

Bucureşti: Instanţa supremă a decis ca senatorul Cătălin Voicu să rămână în arest

DISTRIBUIȚI

100528 – 29042011 –  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, vineri, recursul formulat de procurori împotriva hotărârii din 27 aprilie a Secţiei Penale a instanţei supreme, care a decis ca senatorul Cătălin Voicu să fie judecat în libertate. În consecinţă, Voicu rămâne în arest.

Procurorii DNA i-au trimis în judecată, pe 21 mai 2010, pe senatorul Cătălin Voicu, judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic, pentru fapte de corupţie.

Conform procurorilor, senatorul Voicu este acuzat de două fapte de trafic de influenţă, dar şi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată. Fostul preşedinte al Secţiei Civile a ÎCCJ, Florin Costiniu, va fi judecat pentru complicitate la trafic de influenţă, în timp ce oamenii de afaceri Costel Căşunea nu şi Marius Locic au fost deferiţi justiţiei pentru cumpărare de influenţă, în formă continuată, respectiv cumpărare de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie, participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii în legătură cu fapte de corupţie, toate în formă continuată. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.