Acasă Uncategorized Bucureşti: Preşedintele ANAF a decis detaşarea lui Csibi Barna la Bucureşti

Bucureşti: Preşedintele ANAF a decis detaşarea lui Csibi Barna la Bucureşti

DISTRIBUIȚI

100251 – 18042011 – Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat că a decis să îl detaşeze la Bucureşti pe Csibi Barna pentru a fi mai aproape de Parchetul de pe lângă ICCJ, având în vedere că s-a început deja procesul de urmărire penală împotriva funcţionarului care a „spânzurat” un manechin cu chipul lui Avram Iancu.

„S-a început deja procesul de urmărire penală împotriva lui Csibi Barna şi, având în vedere că el este citat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, am considerat oportun ca el să-şi continue activitatea în Bucureşti pentru a putea răspunde prezent solicitărilor procurorilor ori de câte ori este nevoie”, a precizat pentru Blejnar, citat de Realitatea Tv.

În luna martie, Blejnar a decis ca Barna, angajatul Direcţiei Finanţelor Publice a judeţului Harghita, să fie detaşat pentru şase luni în Abrud, judeţul Alba, la scurt timp după ce acesta a luat un manechin purtând pe figură o poză a lui Avram Iancu, pe care „l-a condamnat” şi apoi l-a „spânzurat”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.