Acasă Uncategorized Bucureşti: Prima editie de primăvară a Târgului Naţional al Mierii

Bucureşti: Prima editie de primăvară a Târgului Naţional al Mierii

DISTRIBUIȚI

99918 – 06042011 – Prima editie de primavara a Targului National al Mierii, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 8-10 aprilie 2011, la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultura Bucuresti.

Targul reuneste apicultori din diverse judete cu bogata traditie apicola pentru a aduce bucurestenilor in special, o oferta diversificata de produse apicole  de la sortimentele binecunoscute de miere  de salcam, miere de tei, miere poliflora, miere de padure pana la sortimente mai rar intalnite cum ar fi : miere de poliflora din Lunca Dunarii, miere de sulfina, miere de albastrele, miere de zmeura, miere de menta,  miere  de maracine,  miere coriandru, miere de cimbrisor si multe altele care se vor lasa descoperite de vizitatori.

De la targ nu vor lipsi si produsele apicole certificate ecologic, dar si o varietate deosebita de alte produse energizante realizate pe baza de miere si alte produse apicole (laptisor de matca, propolis) sau in combinatie cu fructe de padure si fructe exotice. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.