Acasă Uncategorized Bucureşti: PRM: Codrin Ştefănescu a fost exclus din partid cu o zi...

Bucureşti: PRM: Codrin Ştefănescu a fost exclus din partid cu o zi înainte de „aşa-zisa” demisie

DISTRIBUIȚI

100302 – 20042011 – PRM îl contrazice pe Codrin Ştefănescu şi arată, într-un comunicat, că acesta a fost de fapt exclus din partid.

„Am luat cunoştinţă, cu dezgust, de anunţul făcut de numitul Codrin Ştefănescu, privind o aşa-zisă demisie a  lui din PRM. Motivaţia e ridicolă şi arată cât de murdar poate fi acest individ: cică el pleacă din partid, în semn de protest faţă de colaborarea, la nivel de Capitală, dintre PRM şi PDL (?!). În realitate, situaţia se prezintă cu totul altfel. El n-a plecat de bună voie, ci fusese dat afară, cu o zi înainte,  chiar de preşedintele partidului, care nu mai suporta porcăriile şi delirul său mintal. Iată, telegrafic, filmul ultimei halte pe care acest vagabond politic a făcut-o, la ordinul PSD, în PRM”, se arată în comunicatul PRM.

In urmă cu o săptămână, Biroul Permanent al PRM a decis, prin vot, ca în fruntea Organizaţiei Bucureşti să revină Victor Iovici, „mai ales că acesta cunoaşte bine filiala respectivă, fiind viceprimar general al Capitalei şi ocupându-se de reparaţiile la un nou sediu  pe care ni l-a atribuit dl. Sorin Oprescu. Asta a fost lovitura care l-a zdruncinat, definitiv, pe Codrin Ştefănescu! El, care, în repetate rânduri, zicea că vrea să devină primarul general al Capitalei, brusc, s-a văzut fără platformă, fără rampă de lansare! Una e să pui la picioarele lui Adrian Năstase şi ale PSD-ului cea mai puternică organizaţie a unui partid, pe care aveai misiunea să-l sapi din interior – şi alta e să rămâi cu mâna goală, fiind, practic, trimis la plimbare, sau trecut pe linie moartă”, se mai spune în comunicatul PRM. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.