Acasă Uncategorized Constanţa: A fost inaugurată cea mai mare unitate de primiri urgenţe din...

Constanţa: A fost inaugurată cea mai mare unitate de primiri urgenţe din România

DISTRIBUIȚI

99796 – 01042011 – Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a participat vineri la inaugurarea unităţii de primiri urgenţe din Spitalul Clinic Judetean de Urgenţă Constanţa.

”Am revenit la Constanţa pentru inaugurarea celei mai mari unităţi de primiri urgenţe din ţară. Pentru finalizarea secţiei, Ministerul Sănătăţii a alocat anul trecut 1,7 milioane lei, iar anul acesta încă 970 mii lei”, a declarat ministrul cu prilejul acestui eveniment.

Ministrul a mai spus că în 2010 au fost alocate pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa fonduri de peste 4,8 milioane lei pentru reabilitare şi reparaţii capitale în diferite secţii. În anul 2011, Ministerul Sănătăţii a alocat 970 mii lei pentru reparaţii capitale în secţia de oncologie a spitalului. Lucrările vor începe în această primavară.

Cseke Attila a declarat că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa are cele mai multe şanse să fie clasificat la nivelul I de competenţă în urma procesului de clasificare a unităţilor sanitare. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.